søndag 23. desember 2012

Tøybleier i barnehagen

1. august begynte LilleFarten i barnehagen. Han har begynt i en liten familiebarnehage som har plass til 8 barn. Vi var veldig spente på om de ville akseptere å bruke de fine tøybleiene våre.

Overraskende nok gikk det veldig fint. De var positive og ble enda mer positive da de så hvor enkelt det var. Det fungerer jo helt likt som vanlige bleier, bare at man kaster bleia i våtpose i steden for i søplekassen. Vi passer på at de alltid har rispapir i bleiene slik at de bare kan kaste bæsjen i do. Vi passer alltid på at de også har våtposer å putte skitne bleier i. Vi tar med skitne bleier hjem hver dag (ca. 2 stk).

Vi bruker BumGenius One Size i barnehagen med et ptit blåkant innlegg brettet i 3 lag og et vanlig tykt mikrofiber innlegg. Jeg har 12 ptit blåkant innlegg og det holder på hekta akkurat. Må ha med rene bleier 2 ganger i uka cirka.

En ulempe er at det er begrenset med plass i bleiehyllen til Farten. Det er maks plass til 8 bleier ca. tror jeg. I tillegg skal det være plass til rispapir og våtposer. Litt knapt med plass altså, men det går på hekta. Må stable i høyden om det ikke er plass.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar