onsdag 14. mars 2012

Test av tørkestativ med vinger

Jeg har ufrivillig måttet teste diverse tørkestativ. Og da mener jeg disse stativene som man kan sette på gulvet, med vinger som du kan folde ut. I 8 år hadde jeg et utmerket tørkestativ med blå ben som gjorde en utmerket jobb når det gjalt å tørke klær. Men en vakker dag knelte hele stativet og vi måtte kjøpe et nytt. Problemet var at jeg ikke kan huske hvor jeg kjøpte det.

Men ikke noe problem det, tenkte jeg. Det selges jo slike stativ over alt. Jeg dro til nærmeste butikk med tørkestativ som tilfeldigvis er ICA og kjøpte et stativ. Jeg vasket en klesvask, uten sentrifuge, satte stativet på verandaen og hang de søkkvåte klærne på stativet. (Jeg pleier ikke sentrifugere klærne på sommeren, men lar dem drypptørke på verandaen. ) Resultat: Stativet knelte. Jeg sente min gode ektemann til ICA og klagde på stativet. Vi fikk et nytt stativ. Prosedyren ble gjentatt. Stativet knelte. Første konklusjon: ICA sitt tørkestativ er ubrukelig.

Vi forsøkte ovenstående prosedyre med stativer fra følgende butikker:
Jula (rød ben) Stativet knelte.
Clas Ohlson (Svart stativ) Stativet knelte. (Stativet er litt sterkere og holder oppe en vask som er sentrifugert. Vi klarte oss med dette stativet gjennom vinteren 2011/2012).
Biltema (hvitt stativ) Testing as we speak! (Fremdeles i bruk feb. 2013)

(NB! Jeg har den siste tiden sett at Eurospar at et stativ med blå ben som er veldig likt det jeg hadde som varte så lenge. Tror nok jeg blir å teste dette når Biltemastativet svikter.)

1 kommentar:

  1. Jeg kjøpte en grå på Europris som knelte etter kun en måned (og vi har aldri prøvd med usentrifugert klær). Helt ubrukelig

    SvarSlett